Vrijwel elke vrouw is dol op schoenen. De meesten onder ons hebben er duizenden, maar welke schoenen moeten je nou eigenlijk echt in je kast hebben staan? Om antwoord te krijgen op deze vraag zijn wij voor jou opzoek gegaan naar 4 misthave shoes!

4 musthaves

The classic ones

Een feestelijke outfit, een zakelijke outfit of sexy over straat willen gaan? Hoe kan dat beter dan met een klassieke schoen. De pump is een van de schoenen die je in kast hoort te hebben. Een pump kan zorgen dat je outfit vrouwelijker wordt. Het maakt niet uit hoe je deze schoen af style, maar je komt altijd goed voor de dag. Wil je op safe spelen? Ga dan voor een zwarte, niet al te glimmende, variant me een smalle blok hak. Hierdoor sta je ook nog eens stevig op je voeten!

Comfortabel

We hebben niet altijd zin om te letten op hoe we lopen. Eke vrouw wil op zijn tijd ook wel eens heerlijk comfortabel de deur uit gaan. Of je nu naar de werk gaat, naar een feestje of gewoon gaat shoppen. Sneakers zijn altijd een comfortabele oplossing. De meeste sneaker zitten als pantoffels, waardoor je jezelf ook buiten de deur op je gemak voelt. Tegenwoordig is het echt een go om een sneaker onder een zakelijke outfit te dragen. Wil je dit doen? Ga dan voor een simpele witte variant! En, ja, dit kan ook zeker in de wintermaanden.

Warmte

Naast de hierboven genoemde schoenen zijn laarzen de schoenen die warmte en uitstraling geven. Laarzen kunnen tegenwoordig ook onder elke outfit. Door de verschillende varianten is er altijd wel een laars te vinden die past bij de outfit die jij wil dragen. Ga je voor een broek? Kies dan voor een stoer zwart enkel laarsje, deze past bij elke outfit. Maar ga voor een leuke jurk of rok? Maak dan een keuze tussen een half hoge laars of een overknee boot. Je maakt hierdoor je outfit vrouwelijker.

Easy

We kunnen eigenlijk niet zonder. We schieten ze overal onder aan, al is het om even snel iets weg te gooien buiten. De slipper. Een schoen die we ook niet moeten vergeten. Een schoen van een aparte categorie. Daarentegen is het een musthave die in je gast hoort. Al is het alleen maar door het feit dat het een schoen van gemak is. In de winter zijn ze misschien iets te koud om de aan te doen in het dagelijks leven, maar des al niet te min zijn deze schoenen in de wintermaanden zeer praktisch!

Wij hopen dat je met al deze tips je garderobe kunt perfectioneren! Voor meer tips, bekijk onze tips & tricks pagina!

Deel jouw favo schoenen met ons!

Plaats een foto op een van de social media kanalen met #myhappinezzshop