Het is alweer november de feestdagen komen dus steeds dichterbij. Maar wat moeten we nu aan tijdens het kerstdiner? We willen natuurlijk allemaal goed voor de dag komen bij onze (schoon)ouders. Om ervoor te zorgen dat jij stijlvol aan tafel kan met de feestdagen zijn wij voor jouw opzoek gaan naar de perfecte outfits. Je vindt de outfits in deze blog.  

Klassiek

We beginnen met een klassieke outfit voor aan de dinertafel. Waar denk jij aan bij de feestdagen? Wij denken meteen aan glitters. Deze gedachten nemen we ook mee in de outfit. Een ‘Little Black Dress’ is een musthave als het gaat over de kerstdagen. Kies een zwart jurkje dat kleine glitter accenten heeft. Hierdoor krijgt je outfit een feestelijkere look. Ga voor een een dunne den panty en een klassiek zwarte pump. Wij zeggen: “aanvallen maar!”

Licht casual

Ben je niet zo’n jurkjes type, maar wil je wel netjes aan tafel verschijnen? Ga dan voor een zwarte coat broek. Hiermee bedoelen we een zwarte skinney broek die een lichte shine heeft. Hierdoor krijg je net die feesttouch. Om je outfit af te maken kun je kiezen voor een blouse met een strikkraag en een nette zwarte sneaker met een klein glimmertje. Zo ben je helemaal klaar om aan tafel te gaan!

The American Way

We kennen ze allemaal wel de grappige trend uit Amerika, de iets wat over de top kersttuien. Je hebt ze in alle vormen en maten. Combineer deze trui met een blouse-kraagje, zwarte jeans en warme laarzen. Hoe gekker hoe leuker is zeker het motto bij deze style! De perfecte outfit om de cadeautjes open te maken.🙂

Wij hopen dat je door deze tips onbezorgd de feestdagen tegemoet gaat! Meer tips & tricks? Neem dan een kijkje op onze tips & tricks pagina!