Jeans, we love them! Iedere vrouw heeft minstens een zo’n broek in haar kast hangen en de meeste vrouwen wel meer dan een. De juiste jeans zit heerlijk en doe je het liefst elke dag aan. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en maten. je kunt ze ook vrijwel voor iedere gelegenheid en activiteit aan. In deze blog gaan we jou laten zien hoe je voor iedere gelegenheid een mooie jeans kunt dragen.

De perfecte jeans

Casual

De jeans wordt het meeste als casual kledingstuk gedragen. Het maakt in dit geval niet uit of het warm of koud weer is buiten. In de zomer is het altijd goed om te kiezen voor een jeans met gaten, daarop gecombineerd een shirtje of top. Hieronder kun je mooie, witte sneakers dragen. Een witte jeans is in de zomer ook een item wat in de kledingkast moet hangen. In de winter kun je hem weer goed combineren met een lekker gebreide trui of een toffe hoodie. Bij deze outfit kun je het beste zwarte laarsjes dragen om je outfit lekker winters te maken.

Zakelijk

Vele van jullie zullen niet meteen aan deze broek denken, wanneer je je netjes moet kleden voor een zakelijke afspraak of wanneer je naar het werk gaat. Echter is hij perfect om zakelijk aan te doen. Wanneer je een belangrijke afspraak hebt, wil je je natuurlijk comfortabel voelen in de kleding die je aan hebt. Met een comfortabele, zwarte jeans kun je een outfit creëren die perfect is om zakelijk te dragen. Draag deze zwarte broek met een mooie, witte blouse en een paar hakken en je bent helemaal klaar voor je zakelijke afspraak.

Sportief

Met een jeans kun je gemakkelijk een sportieve look creëren. Dit doe je al makkelijk door toffe sneakers en sportieve trui te dragen. Zo zijn sneakers van Nike en Adidas perfect, omdat deze al sportief ogen. Daarnaast kun je hem ook gemakkelijk aan bij sportieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen en skeeleren. Doordat hij goed mee rekt met je lichaam, kun je je vrij bewegen tijdens al jouw sportieve activiteiten.

Zoals je kunt lezen is een jeans echt geschikt voor iedere gelegenheid. Of je nou naar school gaat of een eerste date hebt met een leuke jongen, je kunt hem werkelijk altijd dragen!

Wij hopen dat jij jouw perfecte jeans voor iedere gelegenheid durft te dragen! Voor meer tips, bekijk onze tips & tricks pagina!

Hoe draag jij je jeans het liefst? Maak een foto van je outfit en plaats het op social media met de #myhappinezzshop 

Instagram
Instagram did not return any images.