De zomer is voorbij en dat betekent dat de herfst weer is begonnen! Hoewel iedereen van de zomer houdt, heeft de herfst ook wel iets. Het weer verandert en zo erg is dat zeker niet. Je hebt een goed excuus om lekker binnen te relaxen en buiten geven de verkleurde blaadjes een prachtige sfeer. Met de overgang van zomer naar de herfst verandert ook de kledingstijl. Het wordt kouder, dus je zal je warmer moeten gaan kleden. De kleuren die je draagt zijn ook compleet anders dan in de zomer. In deze blog laten wij zien wat de herfstkleuren van dit jaar zijn!

De 5 herfstkleuren

Okergeel

Okergeel is eigenlijk de perfecte kleur voor de herfst. Geel is een mooie, frisse kleur. Door de okertint is dit een echte herfstkleur. Het geel is net iets minder fel en heeft een mooi contrast met de blaadjes van de verkleurende bomen. Okergeel kan je op veel manieren dragen in je kleding. Zo zie je bijvoorbeeld steeds meer mensen met een okergele jas. Andere populaire kledingstukken in okergeel zijn truien, rokjes en jurkjes. 

Herfstkleuren

Kaki groen

Kaki groen is een kleur die al een hele tijd erg populair is. En wees gerust, dat zal voorlopig niet veranderen! Ook dit jaar is kaki groen weer een perfecte herfstkleur. Kaki is een ander woord voor olijfgroene tinten. De kleur is makkelijk te combineren met veel neutrale kleuren, denk aan zwart, wit en grijs. Eigenlijk is kaki groen een kleur die in bijna elk soort kledingstuk wel te verkrijgen is. Denk maar aan jassen, broeken en nog veel meer! Daarnaast is kaki groen ook een kleur die veel gebruikt wordt in leger print.

Herfstkleuren

Brique

Brique is een kleur die je niet heel erg vaak hoort, maar wel ontzettend geschikt is voor in de herfst. Deze kleur heeft wat weg van rood, maar ook van oranje. De kleur heeft eigenlijk een roest effect. De kleur is dus een prachtige warme kleur om te dragen in de herfst. Brique is erg mooi te combineren met zwart. Zo kun je bijvoorbeeld het prachtige jurkje hiernaast mooi combineren met zwarte laarsjes.
Herfstkleuren

Bordeaux rood

Bordeaux rood is net als kaki groen een kleur dan al een tijdje in de mode is en voorlopig ook zal blijven. Deze mooie warme kleur is perfect voor de herfst. Bordeaux rood is in allerlei soorten kleding te verkrijgen. Denk maar aan bordeaux rode jurkjes, truien en jassen. Daarnaast is bordeaux rood een perfecte kleur om subtiel in je outfit te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een bordeaux rode handtas dragen bij een basic outfit of zelfs schoenen in deze kleur dragen.

Biker Boots

Donker Bruin

Wij kunnen geen betere kleur voor heerlijke herfstjassen bedenken: donker bruin! Donkerbruin is een neutrale kleur die zo’n beetje bij iedere outfit kan. Met een mooie, lange, donkerbruine jas kun je elke outfit afmaken. Tip! Voeg een heerlijke teddy jas aan je garderobe toe. Deze jassen zijn lekker warm voor de koudere temperaturen en overigens ontzettend leuk!
Herfstkleuren

Wij hopen dat je deze 5 herfstkleuren ook gaat dragen deze herfst! Neem voor meer Tips & Tricks een kijkje op onze tips & tricks pagina!

Deel jouw favo herfstkleur met ons!

Plaats een foto op een van de social media kanalen met #myhappinezzshop