Het wordt buiten steeds kouder. De t-shirtjes en topjes gaan de kast weer in en we verruilen ze voor een heerlijke, warme truien. Er zijn truien in ontelbaar verschillende stijlen, kleuren en prints. In deze blog gaan we de trends voor de aankomende winter op een rijtje zetten, zodat jij warm en stijlvol de winter doorkomt!

Truien trends

De gebreide trui

Wij geloven dat dit een van de populairste truien op dit moment is. Iedereen heeft wel een gebreide trui in de kast hangen. Ze komen eigenlijk wel in alle kleuren en ook in erg veel prints. Dit kledingstuk is erg simpel te combineren om een denim jeans of op een andere neutrale kleur jeans. Daarnaast staat een gebreide trui ook heel erg leuk op een rokje. Je kunt dit kledingstuk heel casual dragen, maar zeker ook erg netjes, door er bijvoorbeeld een blouse onder te dragen. Naast effen gebreide truien komen gebreide truien ook in veel verschillende prints. Denk maar aan een gebreide trui met een gestreept patroon of een panterprint. Met een gebreide trui kun je dus erg veel kanten op en hij staat altijd leuk!

De hoodie

Een hoodie is net als een gebreide trui een item dat vrijwel iedere vrouw in de kast heeft liggen. Ze zijn heerlijk warm en zitten ontzettend comfortabel. Er zijn veel hoodies in effen kleuren, zoals een witte of rode trui. Daarnaast zijn er veel hoodies met een tekst erop, de zogenoemde statement hoodies. Wanneer je even geen inspiratie hebt voor een outfit, kun je een denim jeans aandoen met een hoodie erop. Met deze outfit zit je altijd goed!

 

De coltrui

Een trui die al een tijdje in de mode is geweest en nog steeds erg leuk is, is de coltrui. De coltrui is de perfecte trui voor de koukleumen onder ons. Door de hoge hals blijft je nek lekker warm met de koude temperaturen. Een coltrui is erg netjes te combineren op een mooi rokje of op een pantalon. Daarnaast is de coltrui een erg geschikt item om tijdens de feestdagen te dragen. Zo kun je bijvoorbeeld een glitter coltrui op een mooie rok dragen met een paar hakken eronder.

Wij vinden dat iedere vrouw een coltrui, hoodie en gebreide trui in kast moet hebben hangen. Zo kun je stijlvol de winter door en het toch lekker warm hebben.

Wij hopen dat jij je met deze truien heerlijk warm kunt aankleden komende winter! Ben je nou benieuwd naar onze andere tips & tricks?          
Neem dan een kijkje op onze tips & tricks pagina!