Panterprint is back! Het is een trend die komt en gaat, maar voor de dierenprint liefhebbers, wees gerust! Deze toffe trend is weer helemaal in 🙂 Je kan ongeveer ieder kledingstuk en accessoire bedenken en het is wel verkrijgbaar in panterprint. Denk maar aan jassen, truien, broeken, tops, schoenen, sjaals, tassen en nog veel meer. Maar op welke manieren kun je panterprint nou eigenlijk allemaal combineren? In deze blog willen wij jou daar graag bij helpen!

Panterprint jas

Je kent ze wel: de fur jassen! Hoe leuk is het dat deze jassen er ook in panterprint zijn. Veel mensen vinden zo’n jas lastig te combineren, omdat het zoveel dierenprint is. Maar deze jas is op ontzettend veel manieren te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een denim broek met een effen shirtje (zoals wit of zwart) . Je kan hier toffe sneakers onder doen, maar ook stoere laarsjes. Een andere manier om deze jas te combineren kan zijn met een leuk zwart jurkje met eventueel een panty eronder.
Het belangrijkste is dat wanneer je deze jas draagt, de rest van je outfit niet too much moet zijn! Keep it simple en met deze jas val je sowieso op!

Panterprint jas

Panterprint vest

Vesten kun je eigenlijk vrijwel op dezelfde wijze combineren als de jassen. Het is een kledingstuk wat erg opvalt, dus de rest van de kleding moet een beetje neutraal blijven. De panterprint vesten zijn erg leuk te combineren met een neutraal jurkje of een broek met t-shirt/trui. Wanneer je een net en neutraal jurkje onder zo’n vest draagt, kun je dit ook zeker aan doen op kantoor of op school. Stiekem zijn er veel kleuren die leuk staan onder items in deze print, dus probeer ook zeker jouw vest te combineren met meer meerdere kleuren! Schoenen die ontzettend leuk staan bij deze vesten zijn bijvoorbeeld stoere, zwarte laarsjes.

Panterprint vest

Panterprint schoenen

Ben jij iemand die graag opvalt met toffe schoenen? Dan zijn schoenen met een panterprint absoluut iets voor jou! Deze schoenen kunnen jouw outfit helemaal opfleuren en afmaken. De schoenen kunnen natuurlijk bij een neutrale outfit, maar ook bij opvallendere kleuren. Denk aan bijvoorbeeld een blauw jurkje. Deze schoenen zijn goed te combineren met accessoires met dezelfde print. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke riem of mooie oorbellen met in dezelfde dierenprint dragen bij deze schoenen.

Panterprint schoenen

Panterprint accessoires

Er zijn vele accessoires in deze mooie dierenprint! Accessoires zoals riemen, oorbellen, tassen, sjaals en ga zo maar door. Je kunt ze allemaal toevoegen aan je outfit en deze zo helemaal af maken. Als je deze print leuk vindt, maar het niet te veel wilt gebruiken in je outfit, dan zijn accessoires perfect voor jou! Ze geven net wat extra’s aan je outfit, maar het is niet te opvallend. Wees ook niet bang om meerdere accessoires te gebruiken in deze print! Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.
Wist je ook dat er zelfs paraplu’s zijn in panterprint? Met zo’n paraplu is de regen net iets minder erg! 😉

Wij hopen dat je met al deze tips verder kan! Ben je nou benieuwd naar onze andere tips & tricks? Neem dan een kijkje op onze tips & tricks pagina!

Deel jouw panterprintje met ons!

Plaats een foto op een van de social media kanalen met #myhappinezzshop