De wintersportvakanties staan weer om de hoek! Een heerlijke, sportieve, maar wel een beetje koude vakantie. Naast het feit dat de skikleding warm moet zijn, mag je tegenwoordig ook hip voor de dag komen. Wij nemen je mee in de wereld van wintersportkleding. Daarnaast vertellen we je in deze blog welke trends komend seizoen zich op de piste bevinden.

 

Ski-outfit van top tot teen

Helmen & Mutsen

In de meeste skigebieden is het tegenwoordig verplicht een helm te dragen. Dit is natuurlijk wegens de veilig van jezelf en die van andere. Dit seizoen zien we veel basic helmen qua kleuren. Zwart en grijs, maar ook felle kleuren! Zolang de helm geen printjes bevalt zit je helemaal goed. Wanneer je klaar bent met skiën of snowboarden is het leuk (en warm) om een toffe muts te dragen. Ga voor een grof gebreide muts met een leuk (nep)bonte bolletje op het puntje! Zo ben ben je klaar om een lekkere sneeuw wandeling te maken 🙂

Jassen

Met je jas kan je opvallen! Doordat je opvalt zien mensen je beter bewegen over de piste. Het is dus van belang dat jezelf zichtbaar op de piste bevindt. Daarnaast wil je natuurlijk ook hip voor de dag komen. Ga daarom voor een felle rode, oranje, gele of roze jas! Vermijd witte jassen, hierdoor ga je volledig op in de sneeuw. Een leuke bontkraag maakt je jas wintersportproef .

Pully

Er is niets lekkerder dan een warme pully onder je jas. Hierdoor weet je zeker dat je warm blijft, ook tijdens de après-ski. Het is van belang dat je de pully aanpast aan je totale outfit. Door dit te doen zorg je ervoor dat je er stylisch bijloopt in de après-ski-tent.

 

Broeken

Wanneer je kiest voor een opvallendere jas is het leuk om te gaan voor een rustigere broek. Ga voor een zwarte, witte of grijze broek, wanneer je voor een outfit wil gaan die in balans is. Wil je uitpakken? Ga dan voor een coole print, zoals panterprint of een toffe ruit!

Snowboots

Pff wat is het altijd een opluchting als je die skischoenen na een dag ploeteren uit kan doen. Om ervoor te zorgen dat je comfortabel de rest van de middag/avond voort kunt zetten schiet je snowboots aan. Snowboots zijn er in verschillende soorten en maten, maar onze persoonlijke favo’s zijn toch echt de klassieke snowboots. Deze vindt je in elke kleur. WE LOVE THE PINK ONE!

Zo nu ben jij klaar om te vlammen op de piste! Meer tips nodig?  Neem dan een kijkje op onze tips & tricks pagina!