Wist je dat je door het combineren van je de juiste kleuren je een spannende outfit kan creëren? Door het combineren van de juiste kleuren kan je de kleren die in je kasten hangen weer verrassend maken. Wij gaan je in deze blog een beetje op weg helpen. We geven je namelijk 6 kleurcombinatie die misschien niet verwacht!

Camel & Spijker

Een frisse look krijg je door camel te combineren met (licht) spijker. Een gave jeans met camel kleurige laarzen zijn musthaves voor in je kast! Door deze twee kleuren te combineren zorg je voor een frisse stoer uitstralen. Daarnaast breng je hierdoor al snel leven in je look!

Zwart & Donkerblauw

Een kleurcombinatie die je niet snel verwacht. Een paar jaar geleden wat dit zeker een ‘no go’, maar at the moment is dit een van de combinaties die zeker kan! Tevens zijn het kleuren die iedereen wel in haar kast heeft hangen. Door  deze twee kleuren te combineren maak je als snel een stijlvolle look!

Rood & Grijs

De kleur van het moment is wel rood. Overal waar je loopt spot je deze kleren. Naast het combineren van rood met zwart is het gaaf om dit ook eens af te wisselen met grijs. Grijs is een basis kleur die met vele andere kleuren kunt combineren. Door het contract van deze kleurcombinatie zorgt het al snel voor een verassende en spannende look. Daarnaast krijgt de ‘saaie’ grijstint meer leven door het ‘sprekende’ rood. De ideale kleurcombinatie als het ons vraagt!

 

Wit & Zwart

Een gouwe oude, maar zeker een combinatie die altijd kan. Je komt er altijd goed mee voor de dag. Daarnaast is het zeker geen ‘saaie’ kleurcombinatie. Veilig is het daarentegen wel, maar ondanks dat blijft deze combinatie tijdloos. Combineer een leuke zwarte pantalon met een hip wit blouse en witte lak schoenen, super stijlvol!

Creme & Bruin

Twee kleuren die in de zelfde kleurlader zitten. Door het contract van deze twee kleuren krijgt je outfit een warme, maar klassieke uitstraling. Het is een kleurcombinatie die al jaren bestaat, maar vaak vergeten word. Wij vinden dit een perfecte combinatie voor de koude en geur komende winterdagen, wat denk jij?

Kaki & Zwart

Een kleur die dit seizoen ook niet weg te denken is uit de winkelstraten is Kaki. Deze aparte kleur groen is super stoer in combinatie met zwart. Deze kleurcombinatie spreekt meer dan je zal denken! Ga voor een zwarte skinney jeans, een zwarte coltrui met een grof gebreide kaki kleurig vest. Zo kom je de winter wel door, toch?

Wij hopen dat je met al deze tips verder kan! Ben je nou benieuwd naar onze andere tips & tricks? Neem dan een kijkje op onze tips & tricks pagina!