We kennen de poncho allemaal nog wel van een paar jaar geleden. Maar tegenwoordig is dit warme kledingstuk helemaal terug van weggeweest! Wij gaan je in deze blog vertellen hoe jij dit kledingstuk helemaal kunt style a la 2018!

De poncho

We kennen dit kledingstuk allemaal van 2 a 3 jaar terug. Echter is het kledingstuk helemaal terug van weggeweest. Maar de poncho wordt anders gestyled dan voorheen. Wanneer we gaan zoeken op het web zien we verschillende stylen. We gaan in deze blog drie verschillende stylen behandelen om je te helpen met het verhippen van dit kledingstuk!

Small

We hebben vrijwel allemaal het beeld dat de poncho je breed en vol maakt. Echter kunnen wij je het tegendeel bewijzen. Door je poncho te style met een toffe centuurriempje maak je het kleding tuk minder grof. Ga je voor een beige kleurige poncho? Kies dan voor leuk donkerbruin gevlochten leren riem. Ga je voor de klassieke zwarte variant van dit kledingstuk? Kies dan voor een dunnen gucci riem. Door de grove gesp springt de riem nog meer uit je outfit.

Stof

Om het probleem te tekkelen van het grof maken van je lichaam van de poncho kun je ook kijken naar de stof van het kledingstuk. Ga je voor een kwalitatief goede stof schilt dit al de helft van het grove beeld van het kledingstuk. Wanneer je kiest voor een juist een dikke wol kreukt je poncho minder snel. Hierdoor krijgt het kledingstuk een minder slordige uitstraling.

Combineren

Het is trendy om onder het kledingstuk super gave gekleurde items te dragen. Door het combineren van de poncho met een toffe kleur zorgt voor een extra sprekend kledingstuk. Dit vanwege het feit dat het kledingstuk over het algemeen in aardetinten of zwart te verkrijgen is is het belangrijk het meer te laten spreken. Daarnaast maakt je het kledingstuk af met toffe sieraden. Probeer je vooral niet bij in te houden, want hoe meer hoe beter! (Oke, verhoudingen zijn wel belangrijk!) Dus ga je voor een beige variant van dit warme item? Kies dan voor een vel oranje gekleurde wollen trui. Zo ben je zowel met als zonder het kledingstuk helemaal  bij de tijd.

Wij hopen dat je die oude poncho nu uit je kast pakt en weer helemaal hip maakt. Het kledingstuk is namelijk veel te mooi om in de kast te laten hangen!
Voor meer tips, bekijk onze tips & tricks pagina!