Het item van de jaren ’90 zijn weer helemaal terug van weggeweest. De Scrunchie is niet meer weg te denken uit de kapsel van onze celebs. Maar style je deze haaraccessoires a la 2018? Dit gaan we je in deze blog vertellen!

3 stylische draagmanieren

De Scrunchie kan je op verschillende manieren verwerken in je kapsel. Wij vertellen je de drie meest styliste varianten. Daarnaast moeten we niet vergeten te melden dat de scrunchie veel beter is voor je haren dan een ‘normaal’ haarelastiek. Door de zachte, fijne stof breekt je haar nauwelijks meer af!

Een losse staart

De klassieke paardenstaart is super gaaf af te maken met deze haaraccessoires. Dit seizoen is de hoge paardenstaart helemaal in. De hoge paardenstaat geeft een stoere, nonchalante uitstraling. Door de paardenstaart vast te zetten met een scrunchie maak de hoge staart juist klassieke. Je heeft je kapsel een speels, maar ook een beetje eedgo effect! WE LOVE IT.

Scrunchie hoge staart

De klassieke knot

Wil je mee met de trend, maar geef je niet zo om een extreme look? Ga dan voor een klassieke knot. Hoe je de knot ook draagt, wanneer je hem afstyled met de scrunchie geef dit klassieke kaspel een speelsere look. Daarnaast kom je met dit kaspel ook goed voor de dag op het kantoor. Wil je de knot iets nonchalanter? Maak dan eerst de knot en trek daarna, zachtjes, wat klukjes los. Hierdoor krijg je net maar toch ook een beetje een mest look.

Scrunchie knot

Een beetje van alles

Afgelopen zomer was de beachknot helemaal in. Een knotje achter op je hooft door alleen het voorste gedeelte van je haar vast te zetten. Met de scrunchie is het tof om de kiesen voor een half staartje. Pak je haar vanaf je oren en maak van dit gedeelte boven op je hoofd een staartje met je deze haaraccessoire. Zet aan de onderkant van je haren die loshangen wat krullen en je bent helemaal klaar. Je krijgt hierdoor een klassiek mest kapsel a la 2018. Wat is de scrunchie toch makkelijk he?!

Scrunchie van alles

De scrunchie is alle printjes te verkrijgen. Elk printje geeft zijn eigen look weer. Ga voor het item met stippen? Dan is hij lekker klassiek. Ga voor een velvet zwarte variant? Dan is de scrunchie weer wat stoerder. Zo kunnen we nog even door gaan, maar dat besparen we je! Zoek voor de scrunchie die bij jou persoonlijkheid past.

Wij zijn helemaal verliefd op deze musthave. We hopen dat wij je hebben kunnen inspireren over de scrunchie! Kijk vooral even in onze shop om deze musthave aan te schaffen. Voor meer tips, bekijk onze tips & tricks pagina!