Ze zijn niet weg te denken uit de winkels; Leren en Latex broeken. Je kan geen winkel in lopen of er hangt er wel. Daarnaast zijn ze te vinden in diverse kleuren. Maar het combineer je deze broeken en voor welke kleur moet je nou gaan? In deze blog nemen we je mee in de wereld van leer en latex.

Leer

Zwart leer

De klassieke variant is onmisbaar in je kast dit seizoen. Draag je hem naar een feestje of gewoon naar je werk? Het kan allemaal! Over het algemeen zie je veel leren leggings voorbij komen, hierbij is het de bedoeling dat je weet hoe je dit kledingstuk goed afmaakt. Ben je van top tot teen slank? Dan kan je best een stoer T-shirt op de zwarte leren legging dragen. Ben je wat voller? Ga dan voor een top die juist iets over de billen en de dijen valt.

Gekleurd leer

Naast de klassieke variant is het juist leuk om te experimenteren met alle andere kleuren leren broeken die momenteel in de winkels hangen. Een kleur die je eigenlijk echt moet proberen is rood. Een rode leren broek valt goed te combineren met andere kleuren, maar heeft net zoals de zwarte variant een vrouwelijke maar stoere uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor een oversized Band shirt, maar over het algemeen geldt hetzelfde als bij de zwarte variant.

Vinyl

Zwart Vinyl

Een nieuwe trend is de latex broek. Vele van jullie vinden het lastig om deze goed te combineren. Het is de kunst om je outfit juist zo eenvoudig mogelijk te houden. Combineer het met een oversized blouse of een kasjmier trui. Tip: vermijd lage decolletés. Een latex broek kun je zien als een gewaagd kledingstuk en met een lage decolleté wordt de outfit misschien iets té gewaagd. Om het af te maken is het tof om te kiezen voor een contrast. Ga bijvoorbeeld voor een grove witte sneaker!

Gekleurd Vinyl

Net zoals bij de leren broeken zijn er bij de Vinyl ook diverse andere kleuren dan de klassieke zwarte variant. Je ziet kleuren als rood, donkergroen en donkerblauw steeds vaker voorbij komen. Deze kleuren zijn ook goed te combineren. Het is van belang dat je deze kleuren juist een stoere uitstraling geeft. Ga voor een zwart shirt met leuke tekst en een simpele, korte, zwarte laars!

Wij zeggen kopen die leren en vinyl broeken! Ga jij er een in huis halen? Neem voor meer tips een kijkje op onze tips & tricks pagina!