Er bestaat niets leuker dan op vakantie gaan en reisjes maken. Wij houden er in ieder geval heel erg van! We kunnen niet alleen genieten van de vakantie, maar ook van alle voorpret. Tripjes plannen en lekker lang nadenken over de kleding die je mee gaat nemen op vakantie, heerlijk! Kleding uitzoeken voor op vakantie is erg belangrijk, maar ook de kleding die je tijdens de reis gaat dragen eist veel tijd en aandacht. Zeker wanneer je een lange reis voor de boeg hebt, wil je een outfit aan die lekker comfortabel zit. In deze blog willen wij jou graag tips geven over de perfecte reiskleding, zodat jij heerlijk achterover kunt hangen in dat vliegtuig.

Wat is geschikte reiskleding?

Comfortabel

Het allerbelangrijkste van een traveloutfit is dat deze comfortabel zit. Je hebt tijdens een lange reis geen zin in een broek die te strak zit of een shirtje dat je de hele tijd recht moet trekken.

Trek een lekkere joggingbroek of (sport)legging aan. Doordat deze lekker wijd en flexibel zitten, kun je gaan zitten hoe je wilt en hoef je geen rekening te houden met een strakke broek. Een warme trui of lekker vest is perfect om als reiskleding te dragen. Het is altijd makkelijk om hier een t-shirtje onderaan te doen. Als het op plaats van bestemming dan warm is, kun je gemakkelijk een vest of trui uitdoen. Naast de reiskleding, zijn schoenen ook erg belangrijk. De schoenen moeten natuurlijk ook lekker zitten. Onze tip is: doe de zwaarste schoenen aan die je mee neemt, zo bespaar je weer ruimte en gewicht in je koffer ; )

Vliegtuigtemperaturen

Het is altijd lastig om reiskleding uit te kiezen, omdat je niet weet hoe warm of koud het in een vliegtuig kan zijn. Soms kan het erg fris zijn en andere keren is de temperatuur normaal. Kies je in ieder geval nooit voor om slechts een topje of shirtje aan te doen. Ook al is het warm in Nederland en op plaats van bestemming, neem altijd iets warms mee. In het vliegtuig kan het altijd erg afkoelen en je hebt geen om het de hele reis koud te hebben. Een trui of vest kun je gemakkelijk om je middel knopen of in je handbagage stoppen.

Final tip: Als het in Nederland heel koud is maar op je bestemming erg warm, kun je het beste een extra setje kleding in je handbagage stoppen. Zo kun je bijvoorbeeld een shortje, t-shirtje en een paar slippers in je handbagage stoppen en het neemt niet eens veel plek in beslag.

Meer weten over reizen? Neem dan een kijkje op Roadtripgids!

Wij hopen dat je een heerlijke, comfortabele reis hebt en een fantastische vakantie! Voor meer tips, bekijk onze tips & tricks pagina!
Wij zijn benieuwd naar wat jij aan doet tijdens je volgende vliegreis! Maak een foto, plaats heb op je Instagram of Facebook met #myhappinezzshop. 

Instagram
Instagram did not return any images.

Follow us on Instagram!