Vrouwen vinden het soms best lastig om een outfit uit te kiezen en al helemaal als ze indruk willen maken. Een moment waarop je er absoluut goed uit wil zien, is een eerste date met een leuke jongen/man. Ga je voor je normale kledingstijl of ga je voor net iets extra’s? In deze blog gaan wij jou helpen hoe jij een goede indruk kunt maken op die leuke jongen.

De perfecte date outfit

Het allerbelangrijkste van een perfecte date outfit, is dat je jezelf fijn voelt in je kleren. Wanneer een vrouw zich niet op haar gemakkelijk voelt in haar kleding, is dat ook te zien. Daarnaast wil je iets dragen wat fijn zit, zodat je niet de hele tijd bezig bent met je outfit. Niet alleen de kleding is belangrijk, maar ook de schoenen, accessoires en je haar moeten perfect zijn.

Outfit

Tijdens een date is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Draag daarom kleding die mooi past bij je lichaam. Je wil geen rokje aan hebben dat je iedere minuut naar beneden moet trekken. De outfit is geheel afhankelijk van de soort date die je hebt. Als je een actieve date hebt, kun je beter geen rokje of jurkje aan doen, maar juist een toffe jeans. Tijdens een etentje is het juist wel gepast om een mooi jurkje of rokje te dragen.

Naast de kleding zijn de schoenen een belangrijk onderdeel van je hele look. Draag bijvoorbeeld alleen hakken als je er echt goed op kunt lopen. Hou er rekening mee dat een date anders kan lopen dan verwacht. Misschien ga je na het dineren wel een wandeling maken. Je wil dan geen schoenen aan hebben, waar je niet lang op kunt lopen. Zorg er natuurlijk voor dat je schoenen helemaal bij de outfit passen.

Accessoires

Met accessoires kun je veel aan je outfit veranderen of afmaken. Een belangrijke tip: Draag niet té veel parfum of make-up op de eerste date. Het zou zonde zijn als een jongen daarop afknapt!
Accessoires zijn een belangrijk onderdeel van je outfit. Door een paar mooie accessoires toe te voegen, kan een man ook zien dat jij je best hebt gedaan om er goed uit te zien en we willen natuurlijk indruk maken ; ).  Een mooi horloge, oorbellen en een paar ringen kunnen al veel doen voor je outfit.

Onthoudt: Wees jezelf en je zult er geweldig uitzien op een eerste date!

 

Weet je niet wat voor activiteit je moet doen tijdens je eerste date? Neem dan een kijkje op DaaromZeeland!

Wij hopen dat je met al deze tips een fantastische eerste date hebt en dat er nog veel meer komen! Voor meer tips, bekijk onze tips & tricks pagina!