Over iets meer dan 1,5 maand is het zover: Oud en Nieuw komt er weer aan. Het is een van de leukste dagen van het hele jaar. Bijna iedereen viert het met zijn/haar familie of beste vrienden, het is dus altijd gezellig! Lekker eten, drinken en veel kletsen. Veel mensen doen met Oud en Nieuw extra hun best om er mooi uit te zien. En met Oud en Nieuw is het zeker niet erg om een beetje overdressed te zijn! In deze blog gaan we jou laten zien wat een perfecte outfit is voor deze gezellige dag/nacht.

De perfecte Oud en Nieuw party outfit

Black

Een kleur die echt altijd goed is met Oud en Nieuw is zwart. Je kunt erg veel gave outfits maken in deze kleur. Je kunt een mooi zwart jurkje dragen of een toffe pantalon of rok met een mooie zwarte body. Iedere vrouw heeft wel een paar zwarte hakken in haar garderobe staan en ook bij Oud en Nieuw kunnen ze weer uit de kast gehaald worden. Zwart is een mooie, chique kleur en daarom perfect om tijdens deze feestdag te dragen.

Glitter

Voor de personen die lekker willen shinen tijdens Oud en Nieuw, is glitter de perfecte oplossing. Er zijn erg veel items met glitter en daarom kun je ook ontelbaar veel dingen doen met glitter. Je kunt glitter in je kleding verwerken. Zo heb je jurkjes die compleet bedekt zijn met glitters. Daarnaast kun je ook een zwarte pantalon dragen met een mooie body of top die bedekt is met glitters. Buiten kleding kun je glitter ook in schoenen en accessoires bedekken. Een paar mooie, opvallende sieraden kunnen al veel doen met je outfit.
Buiten glitter kleding, kun je je natuurlijk ook opmaken met glitter. Zo kun je je ogen eruit laten springen door met glitter oogschaduw te werken. Of misschien wel je nagels te lakken met glinsterende nagellak.
Je kunt glitter dus op veel manieren gebruiken. Ga je voor subtiel of pak je helemaal uit? Alles kan met Oud en Nieuw!

Velvet

Een van onze favoriete stofjes voor de feestdagen is velvet. Buiten dat velvet kleding heerlijk zit, staat het ook nog eens ontzettend mooi. Velvet is een prachtige stralende stof die een mooie look geeft. Perfect voor Oud en Nieuw dus! Naast glitter jurkjes zijn er ook veel jurkjes in velvet. Buiten jurkjes zijn er velvet tops, broeken, jumpsuits, schoenen en nog veel meer.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw outfit voor Oud en Nieuw!
Ben je nou benieuwd naar onze andere tips & tricks? Neem dan een kijkje op onze tips & tricks pagina!