Met de winter in et vooruitzicht komt de sjaal weer om de hoek kijken. Een sjaal maakt je outfit ten alle tijden compleet. Echter blijft het lastig om een sjaal op de goede manier om te doen. Wil je weten welke manieren er allemaal zijn?
Lees dan zeker even deze blog!

4 manieren

De Kauwkleum

De manier is ideaal wanneer je nel last hebt van een koude hals.
In het filmpje hieronder laten we zien hoe je deze manier toepast!

Grotere borsten?

Heb je grotere borsten? Dan is het van belang dat je de sjaal langs je borsten laat vallen. Hierdoor haal je het accent van je borsten af!

De punt techniek

Om ervoor te zorgen dat je langer lijkt is het slim om een punt van je sjaal door je handen heen te halen en deze dan om te doen. In het filmpje hieronder laten we je zien hoe je de punt manier toepast!

JAJAJAJA

Er zijn vele accessoires in deze mooie dierenprint! Accessoires zoals riemen, oorbellen, tassen, sjaals en ga zo maar door. Je kunt ze allemaal toevoegen aan je outfit en deze zo helemaal af maken. Als je deze print leuk vindt, maar het niet te veel wilt gebruiken in je outfit, dan zijn accessoires perfect voor jou! Ze geven net wat extra’s aan je outfit, maar het is niet te opvallend. Wees ook niet bang om meerdere accessoires te gebruiken in deze print! Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.
Wist je ook dat er zelfs paraplu’s zijn in panterprint? Met zo’n paraplu is de regen net iets minder erg! 😉

Wij hopen dat je met al deze tips verder kan! Ben je nou benieuwd naar onze andere tips & tricks? Neem dan een kijkje op onze tips & tricks pagina!