Zwart is een zeer geliefde kleur door veel vrouwen, maar wordt vaak onterecht bestempeld als een saaie kleur. Wij vinden zwart allesbehalve saai en in deze blog willen wij jou graag laten zien waarom.

4 redenen waarom zwart NIET saai is

Zwart kan overal bij

Deze kleur kan letterlijk overal bij gecombineerd worden. Of je nou felle kleuren, zachte kleuren of gekke printjes draagt, zwart past er altijd bij! Het grote voordeel van zwart is dan ook: het staat iedereen en je kunt het altijd dragen. Of het nou zomer of winter is, je ziet de kleur altijd in de winkels liggen.

Je kunt deze kleur op veel verschillende manieren dragen. Je kunt het combineren met andere felle of lichte kleuren. Draag bijvoorbeeld een zwarte broek met een rood t-shirtje. Je kunt de kleur ook subtiel terugkomen in de details van je outfit, zo kun je bijvoorbeeld een denim rokje dragen met daarop een zwart-wit gestreept shirt.

Zwart slankt af!

Iedere vrouw kent onzekerheden over haar lichaam. Het mooie van donkere kleuren, is dat deze doen afslanken. Ben je nou onzeker over je benen, draag een zwarte broek. Ben je onzeker over je buikje? Met een zwart topje of t-shirtje hoeft niemand dat buikje te zien!

Zwart in details

Buiten schoenen kan de kleur ook terugkomen in de accessoires die je draagt. Je kunt bijvoorbeeld een schattige, zwarte scrunchie in je haar doen. Of misschien wil jij een chique outfit helemaal afmaken met een mooi matzwart horloge. Alles kan en het is nooit too much!

Little Black Dress

Iedere vrouw heeft een little black dress in haar kast hangen. Een zwart jurkje is voor ontzettend veel gelegenheden geschikt. Ga je uiteten met vriendinnen of naar kantoor? Het maakt niet uit wat je gaat doen, zo’n jurkje kan altijd.
En dan moet je de feestdagen zeker niet vergeten. Als er een moment perfect is voor zwarte kleding, dan zijn het de feestdagen wel!

We love black! Wij hopen dat jij na het lezen van dit blog alle voordelen van de kleur zwart ziet en deze kleur met nog veel meer liefde gaat dragen.
Kijk hier voor meerĀ tips & tricks !